Euregionaal Prinsentreffen

Parkeerbeleid tijdens het Euregionaal Prinsentreffen

Tijdens het Euregionaal Prinsentreffen is het niet mogelijk om bij de sporthal te parkeren. Er zijn enkele parkeerplaatsen gereserveerd voor artiesten, de overige parkeerplaatsen zijn in verband met de veiligheid niet in gebruik.

Wij adviseren daarom iedereen zoveel mogelijk gebruik te maken van taxi’s, (eigen) touringcars, het openbaar vervoer (Arriva ijn 57 - bushalte Kampweg School. Meer info www.9292ov.nl) of ander groepsvervoer.

Wij raden u aan om via de Kampweg naar de Vroendalsweg (ter hoogte van nummer 4 voor navigatiegebruikers) te rijden, hier is een veilige uitstapplek gecreëerd. Tevens is er via de Pius XII straat een veilige route gecreëerd om weer terug te rijden richting de Kampweg. Let hierbij ook op de tijdelijke bewegwijzering!

Tijdens het evenement geldt er, vanwege de veiligheid van iedereen, een parkeerverbod op een gedeelte van de Kampweg, Vroendalsweg en Pius XII straat. Er zullen verkeersregelaars aanwezig zijn om dit in goede banen te leiden. De instructies van de verkeersregelaars dienen te allen tijde opgevolgd te worden! Op deze manier houden we het veilig voor iedereen!

Op de onderstaande kaarten vindt u een beeld van de situatie. De tweede kaart geeft de locaties van beschikbare parkeerplaatsen aan voor auto's maar ook voor bussen!

Op het Kerkplein (Gronsvelder Kerkplein 6) zijn er parkeerplaatsen voor auto’s, het parkeerterrein bij voetbalclub SCG (Burgemeester van Laarstraat 24) en het parkeerterrein bij het nieuwe retailpark/Mc Donalds Gronsveld (Oosterbroekweg 8) is geschikt voor zowel auto’s als bussen.

Verkeerscirculatieplan Euregionaal Prinsentreffen

Klik op de afbeelding voor vergroting.
Blauw: Uitstapplek en looproute richting Sporthal 't Vroendel
Geel: Verkeersregelaars
Rood: Geen doorgang
Zwart: aan- en afrijroute
Groene pijl: Sporthal 't Vroendel - Keerderweg 1, Gronsveld

Verkeerscirculatieplan d2 Euregionaal Prinsentreffen

Klik op de afbeelding voor vergroting.
Groene pijl: Sporthal 't Vroendel - Keerderweg 1, Gronsveld
Licht groene cirkels: 1 Cirkel alleen parkeren voor auto's, 2 cirkels parkeren voor bussen en auto's

Media partners

Web
Logo Finwize
Radio / TV
Logo 3Heuvelland
Druk
Logo Out-line

Inschrijven


Klik hier voor meer informatie over de inschrijfprocedure.

Radiospot

3Heuvelland Radio

Reclamespot 2023

Sponsorspot 1

Sponsorspot 2

Karnevals Wierts Webshop

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie Policy pagina. OK