Euregionaal Prinsentreffen

Inschrijfprocedure

Stap 1

Vul het inschrijfformulier volledige en naar waarheid in (let op, wilt u tevens kaarten aanvragen voor uw jeugd carnavalsvereniging? Geef dit dan aan in het formulier). Klik op de knop "AANMELDEN" om uw aanvraag in te sturen.

Stap 2

U ontvangt op het ingevulde emailadres een email met een kopie van het door u ingevulde inschrijfformulier zoals wij dit hebben ontvangen. Ontvangt u deze email niet? Neem dan contact met ons op.

Stap 3

Uw inschrijving wordt door de organisatie beoordeeld en er wordt gekeken of de aangevraagde entreekaarten kunnen worden toegewezen.

Stap 4

U ontvangt van de organisatie een email met de bevestiging van het aantal entreekaarten, het te betalen bedrag en een uniek bestelnummer. Bewaar de gegevens in deze email en volg de instructies in de email goed op!

Stap 5

U maakt het verschuldigde bedrag per bank of met de betaallink over naar de organisatie. Vervolgens wordt het welkomstpakket inclusief kaarten, vanaf een maand voor aanvang van het evenement, opgestuurd. Zie hiervoor de informatie in de bevestigingsmail van Stap 4.

Contant betalen

U kunt de kaarten niet meer contant betalen of ophalen.

Kaarten opsturen

Kaarten worden per post opgestuurd (€ 5,- verzendkosten). Let op: Kaarten worden maar éénmalig verstrekt. U gaat ermee akkoord dat beide partijen elkaar in vertrouwen nemen dat de envelop met informatie en kaarten met de meeste zorgvuldigheid wordt verstuurd. Het is niet mogelijk om de organisatie aansprakelijk te stellen voor het onjuist ontvangen van de kaarten.

Heeft u nog vragen? Kijk dan bij Veel gestelde vragen pagina of mail ons info at euregionaalprinsentreffen dot nl

Algemeen

Entreekaarten voor het Euregionaal Prinsentreffen zijn enkel en alleen aan te vragen door carnavalsverenigingen middels het inschrijformulier op deze website.

Het inschrijfformulier zal vanaf 11 november 11:11 uur beschikbaar zijn.

Media partners

Web
Logo Finwize
Radio / TV
Logo 3Heuvelland
Druk
Logo Out-line

Inschrijven


Klik hier voor meer informatie over de inschrijfprocedure.

Radiospot

3Heuvelland Radio

Reclamespot 2023

Sponsorspot 1

Sponsorspot 2

Karnevals Wierts Webshop

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie Policy pagina. OK