Euregionaal Prinsentreffen

Inschrijfprocedure

Stap 1

Vul het inschrijfformulier volledige en naar waarheid in. Klik op de knop "AANMELDEN" om uw aanvraag in te sturen.

Stap 2

U ontvangt op het ingevulde emailadres een email met een kopie van het door u ingevulde inschrijfformulier zoals wij dit hebben ontvangen. Ontvangt u deze email niet? Neem dan contact met ons op.

Stap 3

Uw inschrijving wordt door de organisatie beoordeeld en er wordt gekeken of de aangevraagde entreekaarten kunnen worden toegewezen.

Stap 4

U ontvangt van de organisatie een email met de bevestiging van het aantal entreekaarten, het te betalen bedrag, een betaallink en een uniek bestelnummer. Bewaar de gegevens in deze email en volg de instructies in de email goed op!

Stap 5

U maakt het verschuldigde bedrag per bank of met de betaallink over naar de organisatie. Vervolgens wordt het welkomstpakket inclusief kaarten, vanaf een maand voor aanvang van het evenement, opgestuurd. Zie hiervoor de informatie in de bevestigingsmail van Stap 4.

Kaarten opsturen

Kaarten worden per post opgestuurd (€ 5,- verzendkosten). Let op: Kaarten worden maar éénmalig verstrekt. U gaat ermee akkoord dat beide partijen elkaar in vertrouwen nemen dat de envelop met informatie en kaarten met de meest zorgvuldigheid worden verstuurd. Het is niet mogelijk om de organisatie aansprakelijk te stellen voor het onjuist ontvangen van de kaarten.

Heeft u nog vragen? Kijk dan bij Veel gestelde vragen pagina of neem contact met ons op.

Contant betalen en ophalen

U kunt de kaarten NIET meer contant betalen of ophalen.

Algemeen

Entreekaarten voor het Euregionaal Prinsentreffen zijn enkel en alleen aan te vragen door carnavalsverenigingen middels het inschrijformulier op deze website.

Het inschrijfformulier zal vanaf 11 november 11:11 uur beschikbaar zijn.

Partners

Logo Finwize
Logo Philip Gorissen Finance & Control
Logo Het Keukenhuis Cadier en Keer
Logo Klinkers Groothandel in Zoetwaren Nuth
Logo Brand Bier Wijlre

Inschrijven


Klik hier voor meer informatie over de inschrijfprocedure.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie Policy pagina. OK