Euregionaal Prinsentreffen

CV de Zweitlanceers uit Gronsveld organiseert sinds 2004 het Euregionaal Prinsentreffen. Het Euregionaal Prinsentreffen is uitgegroeid tot een succesvol jaarlijks terugkerend evenement in Zuid-Limburg waar elk jaar meer dan 70 carnavalsverenigingen (1400+ bezoekers) samen komen.

Met dit evenement brengen wij verenigingen uit de euregio bij elkaar alwaar, onder het genot van een glas bier, de mogelijkheid is om met elkaar te netwerken maar vooral feest te vieren zoals dit hoort bij carnaval. Tevens nodigen wij alle prinsen, prinsessen, hertogen en andere hooglustigheden uit op het podium om een aandenken in ontvangst te nemen.

Alle hooglustigheden op het podium tijdens het Euregionaal Prinsentreffen

De avond wordt opgeluisterd door een 11-tal artiesten uit de euregio die wij deze avond een podium bieden om zich te presenteren aan de aanwezige verenigingen en de mogelijkheid hebben met hen in contact te komen.

Daarnaast doet het ons veel deugd dat wij, dankzij het prinsentreffen, elk jaar weer een bijdrage kunnen doen aan de jeugd carnaval. Dit doen wij door middel van de uitreiking van een aantal cheques aan jeugdcarnavalsverenigingen uit de euregio. Het geld wat zij hiermee ontvangen mogen zij naar eigen inzicht besteden binnen hun vereniging.

Jeugdcarnavalsverenigingen op het Euregionaal Prinsentreffen

Een evenement als dit kan natuurlijk alleen maar functioneren met de hulp van vele vrijwilligers en de financiele steun van sponsoren. Wil jij graag een handje helpen met de voorbereidingen en / of op de avond zelf? Stuur dan een mailtje met jou naam, telefoonnummer en waar jou eventuele interesses liggen naar Mitchell Mommers - vrijwilligers at euregionaalprinsentreffen dot nl.

Wil u met uw bedrijf een financiële bijdrage leveren en gebruikmaken van de reclame mogelijkheden op het Euregionaal Prinsentreffen? Neem dan contact op met Roger Gorissen - pr at euregionaalprinsentreffen dot nl.

Media partners

Web
Logo Finwize
Radio / TV
Logo 3Heuvelland
Druk
Logo Out-line

Inschrijven


Klik hier voor meer informatie over de inschrijfprocedure.

Radiospot

3Heuvelland Radio

Reclamespot 2023

Sponsorspot 1

Sponsorspot 2

Karnevals Wierts Webshop

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie Policy pagina. OK