Euregionaal Prinsentreffen

Het Euregionaal Prinsentreffen is sinds de eerste editie in 2004 uitgegroeid tot een succesvol jaarlijks terugkerend evenement in Zuid-Limburg waar elk jaar meer dan 70 carnavalsverenigingen samen komen.

Met dit evenement worden carnavalsverenigingen uit de euregio bij elkaar gebracht alwaar, onder het genot van een glas bier, de mogelijkheid is om met elkaar te netwerken maar vooral feest te vieren zoals dit hoort bij carnaval. Tevens nodigen wij alle prinsen, prinsessen, hertogen en andere hooglustigheden uit op het podium om een aandenken in ontvangst te nemen.

Alle hooglustigheden op het podium tijdens het Euregionaal Prinsentreffen

De avond wordt opgeluisterd door een gevarieerd aantal artiesten uit de euregio. Daarnaast bieden wij opkomende artiesten deze avond een podium om zich te presenteren aan de aanwezige verenigingen en hebben zij de mogelijkheid om met de carnavalsverenigingen in contact te komen.

Tevens wordt er elk jaar geprobeerd een donatie te doen aan diverse jeugdcarnavalsverenigingen. Deze donatie kunnen ze binnen hun vereniging geheel naar eigen inzicht besteden.

Jeugdcarnavalsverenigingen op het Euregionaal Prinsentreffen

Een evenement als dit kan natuurlijk alleen maar functioneren met de hulp van vele vrijwilligers en de financiele steun van sponsoren. Wil jij graag een handje helpen met de voorbereidingen en / of op de avond zelf? Of wil je met je bedrijf een financiële bijdrage leveren en gebruikmaken van de reclame mogelijkheden op het Euregionaal Prinsentreffen?

Neem dan contact met ons op.

Partners

Logo Finwize
Logo Philip Gorissen Finance & Control
Logo Het Keukenhuis Cadier en Keer
Logo Klinkers Groothandel in Zoetwaren Nuth
Logo Brand Bier Wijlre

Inschrijven


Klik hier voor meer informatie over de inschrijfprocedure.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie Policy pagina. OK