Euregionaal Prinsentreffen

Veel gestelde vragen

Op deze pagina vindt u de meest gestelde vragen. Is uw vraag nog niet beantwoord neem dan contact op met info at euregionaalprinsentreffen dot nl

Wanneer wordt het Euregionaal Prinsentreffen gehouden?

Het Euregionaal Prinsentreffen vindt altijd plaats 10 dagen voor de carnaval. Zie het Programma voor de meest recente datum en voor meer informatie.

Waar wordt het Euregionaal Prinsentreffen gehouden?

Het Euregionaal Prinsentreffen heeft al verschillende locaties gekend. Festivillage, Fort Sint Pieter en de Maastricht Music Hall (Platte Zaol). Sinds het eerste jubileum (1x11 Euregionaal Prinsentreffen 2014) vindt het evenement plaats in: Sporthal 't Vroendel (zie pagina Locatie voor meer informatie)

Waarom wordt het Euregionaal Prinsentreffen gehouden?

Het doel van het Euregionaal Prinsentreffen is het creeëren van een gezellig en carnavalesk evenement waarbij carnavalsverenigingen en artiesten bij elkaar worden gebracht. Er wordt een podium geboden aan artiesten om zich te presenteren aan de aanwezige carnavalsverenigingen maar ook via de radio. De carnavalsverenigingen kunnen onderlingen contacten leggen ter bevordering van het culturele en bestaans aspect van de carnaval.

Door deze opzet wordt het mogelijk gemaakt om voor ons als vereniging, ieder jaar weer opnieuw, een donatie te kunnen doen aan de jeugdcarnaval in de Euregio. Ieder jaar ontvangen een aantal jeugdcarnavalsverenigingen uit de Euregio een cheque waarvan ze de waarde binnen hun vereniging geheel naar eigen inzicht kunnen besteden.

Lijst van JCV's die in het verleden een cheque hebben mogen ontvangen vindt u hier.

Ik wil mijn vereniging ook in aanmerking laten komen voor een cheque

Wilt u uw jeugdcanarvalsvereniging ook in aanmerking laten komen voor een donatie?
Mail dan uw aanmelding naar info at euregionaalprinsentreffen dot nl

Hoelaat begint het Euregionaal Prinsentreffen?

De deuren zijn geopend vanaf 19:00 uur. het programma start om 20:00 uur tot 01:00 uur.
Zie het Programma voor meer informatie.

Hoe kan ik aan kaarten komen?

Carnavalsverenigingen kunnen zich aanmelden via het inschrijfformulier op de inschrijf pagina.
Kaarten kunnen alleen aangevraagd worden middels het formulier op de website. Aanvragen die op andere wijzen worden gedaan worden niet in behandeling genomen!

Wat kost een kaartje?

Kaarten kosten € 3,50 per stuk. Dit is inclusief garderobe.

Wat gebeurd er nadat ik mijn vereniging heb aangemeld?

U ontvangt een bericht wanneer wij uw aanmelding hebben ontvangen en beoordeeld. Er wordt gekeken hoeveel kaarten u krijgt toegewezen. Vervolgens ontvangt u een bevestigings email waarin u informatie vindt over uw aanmelding. Denk hierbij aan het aantal toegewezen kaarten, uw unieke nummer, betaalmogelijkheden, afhaalmogelijkheden etc. U kunt uw kaarten een maand voor aanvang afhalen.

Hoe kan ik betalen?

U kunt vooraf per bank overschrijving betalen of cash bij afhalen. Meer informatie hierover vindt u in de bevestigingsmail van uw aanmelding nadat deze beoordeeld is door de organisatie.

Wanneer kan ik de kaarten afhalen?

De kaarten kunt u een maand voor het evenement afhalen. Verdere informatie over het afhalen van de kaarten vindt u in de bevestigingsmail van uw aanmelding nadat deze beoordeeld is door de organisatie.

Waar kan ik de kaarten afhalen?

Het adres waar u de kaarten kunt afhalen vindt u in de bevestigingsmail van uw aanmelding nadat deze beoordeeld is door de organisatie.

Kunnen de kaarten ook opgestuurd worden?

Ja, kaarten kunnen ook opgestuurd worden. Dit dient u aan ons door te geven via info at euregionaalprinsentreffen dot nl onder vermelding van uw eigen unieke nummer uit uw bevestigingsmail.
let wel: Kaarten worden maar éénmalig verstrekt. U gaat ermee akkoord dat beide partijen elkaar in vertrouwen nemen dat de envelop met informatie en kaarten met de meeste zorgvuldigheid wordt verstuurd. Het is niet mogelijk om de organisatie aansprakelijk te stellen voor het onjuist ontvangen van de kaarten.

Ik heb mij al ingeschreven, kan ik nog meer kaarten aanvragen?

Ja, dat kan. Heeft u uw vereniging reeds ingeschreven en heeft u nog meer kaarten nodig? Vul het inschrijfformulier nogmaals in. Het gehele traject start opnieuw voor de extra kaarten.

Wat zijn de parkeermogelijkheden?

Voor meer informatie over het parkeerbeleid zie pagina: Verkeerscirculatieplan.

Media partners

Web
Logo Finwize
Radio / TV
Logo 3Heuvelland
Druk
Logo Out-line

Inschrijven


Klik hier voor meer informatie over de inschrijfprocedure.

Radiospot

3Heuvelland Radio

Reclamespot 2023

Sponsorspot 1

Sponsorspot 2

Karnevals Wierts Webshop

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie Policy pagina. OK