Euregionaal Prinsentreffen

Wijziging organisatie

08-11-2023

Carnavalsvereniging de Zweitlanceers draagt Euregionaal Prinsentreffen over aan Stichting Verenigingsondersteuning zonder Grens

Op 8 november 2023 heeft Carnavalsvereniging de Zweitlanceers de organisatie van het jaarlijkse Euregionaal Prinsentreffen overgedragen aan de Stichting Verenigingsondersteuning zonder Grens (hierna VZG).

Na jarenlang met enthousiasme en toewijding het Euregionaal Prinsentreffen te hebben georganiseerd, bleek het dit jaar niet mogelijk om het evenement in de huidige vorm te organiseren. Dit als gevolg van diverse externe factoren. Daarop heeft C.V. de Zweitlanceers besloten om de organisatie over te dragen aan Stichting VZG die zich richt op het ondersteunen van verenigingen.

De Stichting VZG is verheugd om het stokje over te nemen en het Euregionaal Prinsentreffen voort te zetten als een activiteit van grenzeloze carnavalsvreugde en saamhorigheid.

De Zweitlanceers willen hun oprechte dank uitspreken aan alle betrokkenen, sponsors en deelnemende verenigingen die het Euregionaal Prinsentreffen tot een succes hebben gemaakt in de afgelopen jaren. Ze zijn ervan overtuigd dat de Stichting VZG de traditie met trots zal voortzetten.

Zoals jullie al de afgelopen 18 edities gewend zijn zal de inschrijving voor de 19de editie van het Euregionaal Prinsentreffen openen op 11 November om 11:11u via euregionaalprinsentreffen.nl/inschrijven Ook dit jaar hopen wij jullie van harte te mogen verwelkomen op een Euregionaal Prinsentreffen in een nieuw jasje maar met de sfeer en beleving zoals jullie deze gewend zijn!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Foto nieuwsbericht: Wijziging organisatie

Partners

Logo Finwize
Logo Philip Gorissen Finance & Control
Logo Het Keukenhuis Cadier en Keer
Logo Klinkers Groothandel in Zoetwaren Nuth
Logo Brand Bier Wijlre

Inschrijven


Klik hier voor meer informatie over de inschrijfprocedure.

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vindt u op onze Cookie Policy pagina. OK